WELCOME TO
ACTION SPORTS

Wij zijn House of Brands - een gedurfde, vooruitdenkende en bewezen distributeur in fiets en e-mobility met hoofdkantoor in Verviers, België. Als toonaangevende Value Added Distributeur delen wij de passie voor sport en atleten met onze klanten, partners en leveranciers.

ACTION SPORTS IN NUMBERS

10

WERKNEMERS

1000

DETAILHANDELAARS EN MEER

22

MERKEN

12

MILJOENEN OMZET

MOST VALUABLE PLAYER

Onze missie is het plaatsen van toonaangevende merken op de nationale en internationale markt, deze te promoten en te verdelen via meerdere kanalen in de fiets-, sport- en electronics retailmarkt. Met onze klanten, partners en leveranciers delen we een passie voor sport en atleten. In ons dagelijks werk zijn we sterke verkopers en creatieve marketeers die met succes authentieke merken en innovatieve producten promoten.

 

Wij zijn een sterke speler om rekening mee te houden.

About us

OUR BRANDS

OUR DISTRIBUTION COUNTRIES

België - Luxemburg - Nederland

OUR BRANDS

Wij zijn een van de toonaangevende distributeurs in de fiets- en actiesportindustrie. Ons assortiment bestaat uit innovatieve, high-end merken die marktleider zijn in hun vakgebied of het potentieel hebben om dat te worden. Met onze merken leveren wij aan meer dan 1.500 gespecialiseerde retailers in België, Nederland en Luxemburg.

Our Brands
giro_velo_sierra

YOUR VALUE ADD

In onze sectoren bieden wij winstgevende producten aan waarvoor innovatieve oplossingen en visionaire ideeën de merkfilosofie bepalen. Voor onze dealers, leveranciers en merken zetten wij altijd een tandje bij, zowel in de distributie, via ons verkoopteam als via een creatieve en doelgerichte marketing- en communicatiemix.

Your Value Add
pirelli_mtb_tyre_wheelie

WORK WITH US

Met onze expertise in distributie met toegevoegde waarde en een bedrijfsmodel dat gebaseerd is op langetermijnpartnerships, geven wij sinds 1993 voortdurend vorm aan de retaildistributiemarkt van morgen, via vooruitstrevende en uitstekende distributiestrategieën. Wij stoppen nooit, wij gaan altijd vooruit. Wij creëren waarde voor merken, producten en mensen.

Work with Us
look_E765_gravel_bike

DIRECTLY TO THE DEALER AREA

Dealer Area B2B

Naar onze B2B-Shop