JOIN OUR
HOUSE OF BRANDS

WE HOUDEN VAST AAN ONZE PRINCIPES, IN ALLES WAT WE DOEN. WIJ ZIJN DOORTASTEND EN DOELGERICHT. WIJ RICHTEN ONS OP EEN PROACTIEVE EN TOEKOMSTGERICHTE AANPAK. WIJ LEVEREN BETROUWBARE EN BEWEZEN ACTIES.

BECOME A PARTNER

Hebben we uw interesse gewekt? Bent u op zoek naar een solide, betrouwbare en toekomstgerichte distributeur die waarde hecht aan succesvolle partnerschappen en bewezen marketingstrategieën, en die bovendien ondersteuning op maat biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden u bij uw volgende stap. Sluit u aan bij ons Huis van Merken.

Contact

BECOME A DEALER

Wilt u deel uitmaken van ons dealernetwerk en onze merken in uw winkel of filialen aanbieden? Wij adviseren en ondersteunen u graag met vooruitstrevende en uitstekende distributiestrategieën, die wij individueel aanpassen aan uw lokale behoeften en omstandigheden. Profiteer van onze expertise op het gebied van fietsen en sport en word lid van het House of Brands. Ons team zal u te allen tijde graag adviseren.

Dealer worden

RIDE WITH US

Het is voor ons belangrijk dat je bij ons een succesvolle start maakt. Daarom profiteert u niet alleen van een prestatiegericht salaris en de vele voordelen van een moderne werkgever, maar ook van een eerlijke en open bedrijfscultuur met korte besluitvormingsprocessen en gemotiveerde teams.

In elk geval krijgt u de kans om actief deel te nemen aan onze toekomstige groei door uw inzet en verantwoordelijkheid te tonen.

camelbak_bottle

Department

All Ausbildung Controlling Customer Service Finance Sales

Location

All

WAT WE BIEDEN

 • Persoonlijke verantwoordelijkheden met een vlakke hiërarchie: zelfstandig werken in een dynamische omgeving met een opendeurbeleid.
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid van home office tot 3 dagen per week.
 • Gevarieerde en opwindende taken en projecten in een groeiende markt.
 • Transparante bedrijfscommunicatie in een moderne cultuur en een goed evenwicht tussen werk en privéleven

TAKE ADVANTAGE OF THE INITIATIVE

Hebben we je interesse gewekt, maar vind je in de vacatures niet wat je zoekt? Geen probleem – stuur ons je open sollicitatie.

Open sollicitatie


  YOUR HR CONTACT

  Lisa Goy | HR Business Partner

  l.goy@grofa.com +49 (0) 6434 2008-362
  lisa