OUR BRANDS ARE A PROMISE. WE DELIVER THEIR EXPECTATIONS.

Wij zijn House of Brands en onze innovatieve, hoogwaardige merken op het gebied van fiets- en actiesport kunnen op ons rekenen - en vice versa. Langdurige partnerships, vertrouwen en betrokkenheid tonen aan dat een samenwerking met ons een succesvolle toekomst voor uw merk belooft.

BELL

BELL inspireert de volgende generatie wielrenners en ondersteunt hen bij het ontdekken van hun persoonlijke grenzen. Geboren in een garage en aangedreven door vet en veel wilskracht, liggen de wortels van BELL in de cultuur van het racen, motorrijden en fietsen. Vandaag maakt het niet alleen helmen, het creëert mogelijkheden voor alle fietsliefhebbers.

Naar de website Naar de producten
bell_logo_wit
bell_mtb

BESV

BESV is een internationaal bedrijf dat elektrische fietsen van hoge kwaliteit produceert met unieke en stijlvolle ontwerpen. BESV’s high-end elektrische fietsen variëren van city en urban tot trekking en E-MTB. Bovendien zijn de fietsen voorzien van geavanceerde software technologie die de nadruk legt op innovatie en kwaliteit.

Naar de website Naar de producten
besv_logo_wit
besv_fiets

BLACKBURN

In 1975 richtte Jim BLACKBURN, een fietsliefhebber, zijn bedrijf met dezelfde naam op. Van pompen en bidonhouders tot verlichting en fietstassen, BLACKBURN biedt betrouwbare, duurzame, lichtgewicht en innovatieve producten voor de fiets.

Naar de website Naar de producten
blackburn_logo_wit
blackburn_multitool

CAMELBAK

Wielerfan Michael Eidson vroeg zich af hoe hij het onderwerp hydratatie het beste kon aanpakken voor een 100-mijls race in de Wichita Mountains in Texas in de zomerhitte. Hij kwam op het idee om het eerste handsfree drinksysteem te ontwikkelen waarmee hij kon drinken tijdens het trappen. Dit is de oorsprong van het merk CAMELBAK, dat een breed gamma aan hydratatieoplossingen biedt.

Naar de website Naar de producten
camelbak_logo_wit
camelbak_tas

CORIMA

CORIMA produceert al meer dan 30 jaar hoogwaardige carbon wielen voor de weg, het parcours, tijdrijden, fixie, handbike en sportrolstoel. Dankzij hun in-house productie beheersen ze alle productieprocessen: van ontwerp tot eindassemblage en verpakking. Alle wielen worden één voor één met de hand gemaakt in de Franse werkplaats, met vooraf geïmpregneerde koolstofvezel.

Naar de website Naar de producten
corima_logo_wit
corima_wiel

EGRET

Het merk EGRET van de onderneming Walberg Urban Electrics biedt een hoogwaardig, modern en duurzaam antwoord op de behoeften van de stedelijke mobiliteit. Het gaat erom de voortbewegingsmiddelen van de toekomst op te leggen, eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en niet duur in gebruik, terwijl ze toch ludiek zijn. Het merk EGRET staat synoniem voor eigentijdse en toekomstgerichte stedelijke mobiliteit.

Naar de website Naar de producten
egret_logo_wit
egret_escooter

FAST HOUSE

Het lifestylemerk uit de VS staat voor “SPEED, STYLE & GOOD TIMES.” op het gebied van fiets- en vrijetijdskleding en is vooral thuis in downhill, enduro en slopestyle.

Naar de website Naar de producten
Fasthouse_logo_white
Fast House jumb MTB

GIRO

GIRO is ‘s werelds toonaangevende fabrikant van high-end uitrusting en richt zich op fietshelmen voor races, actiesporten en actieve levensstijlen. Geen enkel ander merk combineert design, functie en lifestyle zo goed als GIRO. Of het nu op de fiets is of in de sneeuw, bij GIRO gaan stijl en prestatie altijd hand in hand. GIRO is een levend merk dat anders denkt, herontwerpt, herdefinieert en uitzonderlijke producten creëert.

Naar de website Naar de producten
giro_logo_wit
giro_vrouw_fiets

HORNIT

Jij hebt de motor. Zij hebben de accessoires. Hun bekroonde fietsaccessoires combineren innovatie, stijl en veiligheid en zijn gemaakt om de eisen van de praktijk te doorstaan. Sinds 2012 hebben ze het hun missie gemaakt om fietsen veiliger, toegankelijker en leuker te maken, of je nu 5 of 75 bent.

Naar de website Naar de producten
Hornit_logo_white_200x100
Hornit_lifestyle_01

K-EDGE

K-EDGE is de toonaangevende fabrikant van computers, kettingsteunen, lichtbevestigingen & camera’s, en biedt kwaliteit, precisie en prestaties uit een blok aluminium. K-EDGE is in 2009 ontstaan uit de behoefte om een effectief anti-slip systeem te ontwerpen en blijft op Pro Tour niveau producten ontwikkelen om moderne fiets uitdagingen op te lossen.

Naar de website Naar de producten
kedge_logo_wit
kedge_garmin_mount

LOOK

Of het nu gaat om frames, pedalen of uitrusting voor professionele of amateursporters, de innovatieve technologieën en producten van LOOK zorgen voor uitzonderlijke emoties. LOOK maakte voor het eerst naam met twee belangrijke innovaties die vandaag de dag nog steeds de standaard zetten in de wielersport dankzij de kwaliteit van hun producten, hun expertise en hun aandacht voor detail: de fiets met carbonframe en het klikpedaal.

Naar de website Naar de producten
look_logo_wit
look_fiets

LUMOS

LUMOS ontwikkelt en produceert helmen voor slimme pendelaars, urban explorers, creatieve stadsbewoners en pragmatische fietsers. LUMOS fietshelmen maken indruk met hun meervoudige LED-verlichting en knipperlichten. Accessoires zoals de Lite Remote zorgen bovendien voor meer veiligheid op de weg.

Naar de website Naar de producten
lumos_logo_wit
lumos_helm_led

NORTHWAVE

Het Italiaanse bedrijf werd in de jaren tachtig opgericht in Montebelluna, een regio die in heel Europa bekend staat om zijn schoenenproductie. Het merk NORTHWAVE werd al snel populair in de fietswereld, dankzij het ontwerp, de innovatie en de prestaties van de producten.

Sindsdien is het bedrijf gegroeid en beschikt het nu over head-to-toe kleding voor wielrenners. NORTHWAVE schoeisel, kleding en accessoires zijn van Italiaans design en worden getest door ‘s werelds beste fietsers. Dankzij voortdurend onderzoek en de introductie van innovatieve materiaaloplossingen staat het merk NORTHWAVE synoniem voor superieure kwaliteit en een compleet productaanbod.

Naar de website Naar de producten
northwave_logo_wit
northwave_mensen_hill

PIRELLI

Of het nu op een racefiets, mountainbike, gravel, trekking, stads- of crossfiets is, of zelfs voor E-MTB gebruik: PIRELLI heeft voor elk doel de optimale banden. Dankzij tientallen jaren ervaring en geavanceerde technologieën staan PIRELLI fietsbanden aan de top op het gebied van design, kwaliteit, materiaalmix, prestaties en duurzaamheid.

Naar de website Naar de producten
pirelli_logo_wit
pirelli_mtb_band

PROFILE DESIGN

Sinds 1988 is PROFILE DESIGN een leider in innovatie en ontwikkeling van fietsonderdelen ontworpen voor snelheid. Fietsers waarderen de overtuigende, detail-georiënteerde producten van PROFILE DESIGN, ontworpen voor superieure rijeigenschappen, aerodynamica, verstelbaarheid en pasvorm.

Naar de website Naar de producten
profiledesign_logo_wit
profiledesign_aerobar_road

RH+

RH+ biedt een reeks high-end textiel voor wielerliefhebbers. De collecties zijn innovatief en het Italiaanse design is nauwgezet!

Speciale aandacht wordt besteed aan dameskleding. Het Italiaanse merk biedt ook een collectie helmen en brillen met een zeer bestudeerde stijl en techniciteit.

Naar de website Naar de producten
rh_logo_wit
rh_vrouw_fiets

BECOME A DEALER

Wilt u deel uitmaken van ons dealernetwerk en onze merken in uw winkel of filialen aanbieden? Wij adviseren en ondersteunen u graag met vooruitstrevende en uitstekende distributiestrategieën, die wij individueel aanpassen aan uw lokale behoeften en omstandigheden. Profiteer van onze expertise op het gebied van fietsen en sport en word lid van het House of Brands. Ons team zal u te allen tijde graag adviseren.

Work with Us