OUR BRANDS ARE A PROMISE. WE DELIVER THEIR EXPECTATIONS.

Wij zijn House of Brands en onze innovatieve, hoogwaardige merken op het gebied van fiets- en actiesport kunnen op ons rekenen - en vice versa. Langdurige partnerships, vertrouwen en betrokkenheid tonen aan dat een samenwerking met ons een succesvolle toekomst voor uw merk belooft.

BELL

BELL inspireert de volgende generatie wielrenners en ondersteunt hen bij het ontdekken van hun persoonlijke grenzen. Geboren in een garage en aangedreven door vet en veel wilskracht, liggen de wortels van BELL in de cultuur van het racen, motorrijden en fietsen. Vandaag maakt het niet alleen helmen, het creëert mogelijkheden voor alle fietsliefhebbers.

Naar de website Naar de producten
bell_logo_wit
bell_mtb

BESV

BESV is een internationaal bedrijf dat elektrische fietsen van hoge kwaliteit produceert met unieke en stijlvolle ontwerpen. BESV’s high-end elektrische fietsen variëren van city en urban tot trekking en E-MTB. Bovendien zijn de fietsen voorzien van geavanceerde software technologie die de nadruk legt op innovatie en kwaliteit.

Naar de website Naar de producten
besv_logo_wit
besv_fiets

BLACKBURN

In 1975 richtte Jim BLACKBURN, een fietsliefhebber, zijn bedrijf met dezelfde naam op. Van pompen en bidonhouders tot verlichting en fietstassen, BLACKBURN biedt betrouwbare, duurzame, lichtgewicht en innovatieve producten voor de fiets.

Naar de website Naar de producten
blackburn_logo_wit
blackburn_multitool

CAMELBAK

Wielerfan Michael Eidson vroeg zich af hoe hij het onderwerp hydratatie het beste kon aanpakken voor een 100-mijls race in de Wichita Mountains in Texas in de zomerhitte. Hij kwam op het idee om het eerste handsfree drinksysteem te ontwikkelen waarmee hij kon drinken tijdens het trappen. Dit is de oorsprong van het merk CAMELBAK, dat een breed gamma aan hydratatieoplossingen biedt.

Naar de website Naar de producten
camelbak_logo_wit
camelbak_tas

CAPSULED

Capsuled is een merk gewijd aan onze visie om eigentijdse en uitzonderlijke fietsuitrusting te leveren. Het Capsuled concept is het creëren van technisch perfecte producten met een minimalistische esthetiek, gemaakt van organische of gerecyclede materialen. Bij Capsuled streven we ernaar om collecties te creëren die fietsers van alle niveaus de best mogelijke ervaring geven.

Naar de website Naar de producten
Capsuled_logo_white
Brand_Portfolio_Capsuled

CORIMA

CORIMA produceert al meer dan 30 jaar hoogwaardige carbon wielen voor de weg, het parcours, tijdrijden, fixie, handbike en sportrolstoel. Dankzij hun in-house productie beheersen ze alle productieprocessen: van ontwerp tot eindassemblage en verpakking. Alle wielen worden één voor één met de hand gemaakt in de Franse werkplaats, met vooraf geïmpregneerde koolstofvezel.

Naar de website Naar de producten
corima_logo_wit
corima_wiel

FAST HOUSE

Het lifestylemerk uit de VS staat voor “SPEED, STYLE & GOOD TIMES.” op het gebied van fiets- en vrijetijdskleding en is vooral thuis in downhill, enduro en slopestyle.

Naar de website Naar de producten
Fasthouse_logo_white
Fast House jumb MTB

FERODO

Ferodo® is het topremmerk en een van de wereldleiders in zowel de Original Equipment als de Aftermarket. Het merk blinkt al meer dan 100 jaar uit in toonaangevende technische innovatie.
Vandaag staat Ferodo® synoniem voor uitmuntendheid en een voortdurende inzet om remoplossingen voor de toekomst te ontwikkelen, of u nu rijdt, rijdt of racet!

Naar de website Naar de producten
Ferodo_logo_white
Ferodo_brand_pic

FINISH LINE

FINISH LINE is gespecialiseerd in topproducten voor reiniging, smering en verzorging, exclusief en consequent afgestemd op de behoeften van de motorfiets. Ongeacht het weer of de extreme omstandigheden biedt FINISH LINE de perfect passende smeermiddelen, oliën en accessoires voor de motorfiets.

Naar de website Naar de producten
FinishLine_logo_white
FinishLine_brand_pic

GIRO

GIRO is ‘s werelds toonaangevende fabrikant van high-end uitrusting en richt zich op fietshelmen voor races, actiesporten en actieve levensstijlen. Geen enkel ander merk combineert design, functie en lifestyle zo goed als GIRO. Of het nu op de fiets is of in de sneeuw, bij GIRO gaan stijl en prestatie altijd hand in hand. GIRO is een levend merk dat anders denkt, herontwerpt, herdefinieert en uitzonderlijke producten creëert.

Naar de website Naar de producten
giro_logo_wit
giro_vrouw_fiets

HORNIT

Jij hebt de motor. Zij hebben de accessoires. Hun bekroonde fietsaccessoires combineren innovatie, stijl en veiligheid en zijn gemaakt om de eisen van de praktijk te doorstaan. Sinds 2012 hebben ze het hun missie gemaakt om fietsen veiliger, toegankelijker en leuker te maken, of je nu 5 of 75 bent.

Naar de website Naar de producten
Hornit_logo_white_200x100
Hornit_lifestyle_01

K-EDGE

K-EDGE is de toonaangevende fabrikant van computers, kettingsteunen, lichtbevestigingen & camera’s, en biedt kwaliteit, precisie en prestaties uit een blok aluminium. K-EDGE is in 2009 ontstaan uit de behoefte om een effectief anti-slip systeem te ontwerpen en blijft op Pro Tour niveau producten ontwikkelen om moderne fiets uitdagingen op te lossen.

Naar de website Naar de producten
kedge_logo_wit
kedge_garmin_mount

KOMPERDELL

Komperdell, een referentiemerk in de wielerwereld, biedt een assortiment producten en bescherming zoals fietshandschoenen en elleboogbeschermers om veilig te fietsen. Of je nu een mountainbiker bent of een gepassioneerde langeafstandsfietser, Komperdell biedt betrouwbare, high-performance uitrusting om je te helpen je passie voor fietsen ten volle te beleven.

Naar de website Naar de producten
Komperdell_logo_white
Brand_Portfolio_Komperdell

LOOK

Of het nu gaat om frames, pedalen of uitrusting voor professionele of amateursporters, de innovatieve technologieën en producten van LOOK zorgen voor uitzonderlijke emoties. LOOK maakte voor het eerst naam met twee belangrijke innovaties die vandaag de dag nog steeds de standaard zetten in de wielersport dankzij de kwaliteit van hun producten, hun expertise en hun aandacht voor detail: de fiets met carbonframe en het klikpedaal.

Naar de website Naar de producten
look_logo_wit
look_fiets

LUMOS

LUMOS ontwikkelt en produceert helmen voor slimme pendelaars, urban explorers, creatieve stadsbewoners en pragmatische fietsers. LUMOS fietshelmen maken indruk met hun meervoudige LED-verlichting en knipperlichten. Accessoires zoals de Lite Remote zorgen bovendien voor meer veiligheid op de weg.

Naar de website Naar de producten
lumos_logo_wit
lumos_helm_led

NORTHWAVE

Het Italiaanse bedrijf werd in de jaren tachtig opgericht in Montebelluna, een regio die in heel Europa bekend staat om zijn schoenenproductie. Het merk NORTHWAVE werd al snel populair in de fietswereld, dankzij het ontwerp, de innovatie en de prestaties van de producten.

Sindsdien is het bedrijf gegroeid en beschikt het nu over head-to-toe kleding voor wielrenners. NORTHWAVE schoeisel, kleding en accessoires zijn van Italiaans design en worden getest door ‘s werelds beste fietsers. Dankzij voortdurend onderzoek en de introductie van innovatieve materiaaloplossingen staat het merk NORTHWAVE synoniem voor superieure kwaliteit en een compleet productaanbod.

Naar de website Naar de producten
northwave_logo_wit
northwave_mensen_hill

PIRELLI

Of het nu op een racefiets, mountainbike, gravel, trekking, stads- of crossfiets is, of zelfs voor E-MTB gebruik: PIRELLI heeft voor elk doel de optimale banden. Dankzij tientallen jaren ervaring en geavanceerde technologieën staan PIRELLI fietsbanden aan de top op het gebied van design, kwaliteit, materiaalmix, prestaties en duurzaamheid.

Naar de website Naar de producten
pirelli_logo_wit
pirelli_mtb_band

PROFILE DESIGN

Sinds 1988 is PROFILE DESIGN een leider in innovatie en ontwikkeling van fietsonderdelen ontworpen voor snelheid. Fietsers waarderen de overtuigende, detail-georiënteerde producten van PROFILE DESIGN, ontworpen voor superieure rijeigenschappen, aerodynamica, verstelbaarheid en pasvorm.

Naar de website Naar de producten
profiledesign_logo_wit
profiledesign_aerobar_road

SPORTOURER

SPORTOURER is een fabrikant van fietszadels met traditie en veel ervaring. De zadelcollectie is aangepast aan individuele behoeften en bestaat uit 3 lijnen: Sport, City en Trekking. Elk van deze lijnen is ontwikkeld met individuele vormen en mate van vulling.

Naar de website Naar de producten
Sportourer_logo_white
Brand_Portfolio_Sportourer

THURMETALL

Van de ladekast tot de rollboy, van de werkbank tot de montageruimte, van de computerkast tot de NC-systemen, Thur Metall levert complete werkplekken voor werkplaatsen en bedrijven. Voortdurende kwaliteitscontrole en een team van gemotiveerde medewerkers garanderen een lange levensduur van de producten in een strak en tijdloos design met een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding. Stabiliteit, robuustheid en functionele constructie zijn het resultaat van tientallen jaren ervaring en innovatie.

Naar de website Naar de producten
Thurmetall_logo_white
Brand_Portfolio_Thurmetall

TRELOCK

Ons doel is de fietser de grootst mogelijke veiligheid te bieden. Het TRELOCK-team houdt vast aan de traditie van het merk en neemt innovatie op het gebied van fietssloten en -verlichting zeer serieus – ten behoeve van alle fietsers. TRELOCK staat voor vertrouwen, technische competentie en fascinerende producten met betrouwbare functies en bewezen kwaliteit.

Naar de website Naar de producten
Trelock_logo_white
Brand_Portfolio_Trelock

WHITE LIGHTNING

White Lightning werd opgericht met als doel de problemen aan te pakken die worden veroorzaakt door vuil, vet en aanslag op fietskettingen. Hun revolutionaire product, Clean Ride™, werd het wereldberoemde originele White Lightning kettingsmeermiddel, dat bekend staat om zijn zelfreinigende eigenschappen, vuil afstoot tijdens het fietsen en vier patenten heeft. Als het merk dat “Clean Riding” vertegenwoordigt, breidde White Lightning zijn productassortiment uit met smeermiddelen zoals Epic Ride™ en Wet Ride™, die de concurrenten overtreffen op het gebied van reinheid en prestaties. Daarnaast introduceerde White Lightning Performance Accessoires, waaronder de innovatieve Johnny™ productlijn, die zorgt voor een veilige en schone opslag en transport van fietsen en accessoires. Ondanks het aanzienlijke succes en de wereldwijde populariteit blijft White Lightning een toegewijd en gepassioneerd bedrijf, dat zich inzet voor de productie van innovatieve producten van de hoogste kwaliteit en dat fietsers uitnodigt om tijdens hun volgende rit kennis te maken met hun indrukwekkende assortiment.

Naar de website Naar de producten
WhiteLightning_logo_white
Brand_Portfolio_WhiteLightning

BECOME A DEALER

Wilt u deel uitmaken van ons dealernetwerk en onze merken in uw winkel of filialen aanbieden? Wij adviseren en ondersteunen u graag met vooruitstrevende en uitstekende distributiestrategieën, die wij individueel aanpassen aan uw lokale behoeften en omstandigheden. Profiteer van onze expertise op het gebied van fietsen en sport en word lid van het House of Brands. Ons team zal u te allen tijde graag adviseren.

Work with Us