MOST VALUABLE PLAYER

Samen met onze klanten, partners en leveranciers delen wij een passie voor sport en atleten. In ons dagelijks werk zijn we sterke verkopers en creatieve marketeers die met succes authentieke merken en innovatieve producten promoten.

Wij zijn een kracht om rekening mee te houden.

giro_bike_road

BIKE

In 1993 is Action Sports begonnen als fietsdistributeur. Daarom maakt fietsen en alles wat met fietsen te maken heeft nog steeds integraal deel uit van ons DNA. Wielrennen is onze passie, niet alleen omdat we de beste kennis hebben van de markt en de concurrentie, maar ook omdat we zelf veel fietsen. Of het nu op de weg is, op de piste, op de mountainbike of op gravel, bergop of bergaf, onze passie is onwrikbaar.

Our Brands

E-MOBILITY

Wij geloven in e-mobiliteit. Wij zijn vastbesloten om innovatieve oplossingen te vinden die ons stadsleven vorm zullen geven. Wij weten dat een pionier zijn altijd een investering vergt. Onze ROI is echter niet alleen winst, maar de creatie van onze toekomst.

Our Brands

WHERE WE CAME FROM

OUR MILESTONES

1980

GROFA opgericht

1993

Action Sports oprichting

2014

Peter Möhrle Holding wordt aandeelhouder van Grofa

2016

Action Sports overgenomen door Grofa

2017

E-Mobility lancering

2020

Integratie in nieuwe gemeenschappelijke paraplu van Bike Holding met Bike Components (B2C)

OUR MISSION

Wij zijn de meest waardevolle distributiepartner voor fiets- en actiesportmerken in alle fasen van hun levenscyclus. Door op betrouwbare wijze de deuren naar retailmarkten te openen, verhogen wij voortdurend de verkoop en omzet van een merk door middel van op maat gesneden diensten en ondersteuning.

We ontwikkelen effectieve marketingstrategieën door de visie van elk merk gepassioneerd te integreren in onze bewezen zakelijke partnerschappen, meerdere verkoopsites en online kanalen.

Ons bedrijfsmodel House of Brands is erop gericht een one-stop-go-to distributiepartner te zijn. Wij bereiken dit door consequent een uitgebreid merkenportfolio aan te bieden voor fietsen en fietsonderdelen, alsmede actiesporten. Wij zijn de meest relevante en belangrijke speler voor alle retailers in onze markten.

northwave_bibshorts

TEGEN 2025 ZULLEN WE EUROPA'S MEEST WAARDEVOLLE DISTRIBUTEUR VOOR INTERNATIONALE PREMIUMMERKEN OP DE FIETSMARKT ZIJN. EN DE REFERENTIE VOOR DE NIEUWKOMERS.

GET IN TOUCH

Onze medewerkers geven u te allen tijde graag advies, of u nu ons portfolio wilt uitbreiden met uw merk, House of Brands-producten voor uw winkel wilt aanschaffen of deel wilt uitmaken van ons team. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contact